E-kereskedelem, Információs Technológia, Kereskedelmi Jog

Kiemelt tevékenységeink közé tartozik az internettel kapcsolatos jogi kérdések megoldása, ezen belül is az e-kereskedelemmel kapcsolatos jogi feladatok. Az e-kereskedelem egyre nagyobb hangsúlyt kap minden vállalat életében, hiszen a vállalkozások számára lassan elengedhetetlené válik az, hogy az interneten jelen legyenek, valamint hogy az interneten keresztül értékesítsenek. Irodánk rendszeresen ad tanácsot online szolgáltatásokra vonatkozó jogi szabályokkal kapcsolatosan, továbbá segítséget nyújt vállalkozások részére az online üzletek működéséhez elengedhetetlen szabályzatok, általános szerződési feltételek, illetve adatvédelmi szabályzatok kialakításában.

Irodánk készséggel áll ügyfelei rendelkezésére az informatikai joghoz kapcsolódó valamennyi kérdésben is, az adatvédelmi alapoktól az internetes felhasználások kérdésein át a szoftverek szerzői jogával kapcsolatos kérdésekig. 

Kereskedelmi szerződésrendszerek, belföldi és nemzetközi értékesítési szerződések, általános szerződési feltételek, franchise szerződések, ügynöki szerződések, szállítási és fuvarozási szerződések elkészítése; tanácsadás és ügyintézés fogyasztóvédelemi és minőségtanúsítási ügyekben. Biztosítéki szerződések készítése és véleményezése.

Közreműködés kereskedelmi ügyletekhez kapcsolódó követeléskezelésben, végrehajtásban.