Ingatlanjog

Ingatlan Beruházások jogi támogatása

Ingatlan beruházások teljes körű jogi hátterének biztosítása, greenfield beruházok jogi támogatása, területfelvásárlások bonyolítása, megállapodások előkészítése telekszomszédokkal az ingatlanok megszerzésével kapcsolatos adó- és illeték tanácsadás, területrendezés, ingatlanok megosztása, ingatlanok átminősítése, közreműködés szabályozási tervek elkészítésében. Ingatlan beruházásokkal kapcsolatos dokumentáció véleményezése.

Vállalkozási szerződések készítése a kivitelezésre, az építkezése ellenőrzésének és a műszaki bejárások jogi támogatása, követeléskezelés, közreműködés az ingatlan-értékesítésben, hitelügyintézésben.

Magánszemélyek ingatlan ügyleteinek jogi támogatása

Ingatlan adásvételt megelőzően az ingatlan-vásárlás kockázatainak feltárása, az esetleges terhek felderítése, a szerződést kötő felek azonosítása. Ingatlan adásvételi- elő és végleges szerződések, opciós és vételi jogot alapító szerződések szerkesztése és véleményezése, ingatlan-nyilvántartási [földhivatali] ügyintézés. Tanácsadás az ingatlan vásárláshoz szükséges hitel konstrukció kialakításában.

Ingatlan tehermentesítésének bonyolítása adásvételi szerződés kötését megelőzően, illetve az adásvételi szerződésbe foglalva.

Ingatlan biztosítéki megterheléséhez kapcsolódó szerződés elkészítése, ingatlan-vagyon megosztása szerződéses úton